История

История на фирмата : Фирмата е създадена 1993 година, като ЕТ „Сити Комфорт”с управител инж.Огнян Дилов, с основна дейност производство и монтаж на алуминиева дограма и стъклопакети.

След 1995година фирмата започва да произвежда и изцяло нов продукт за българския пазар PVC врати и прозорци. Оборудван е нов цех всички необходими машини за обработката на pvc профили до продукт дограма. По това време фирмата внаса сама немските GEALAN pvc профили. От 1998 година немската фирма REHAU влиза на българсият пазар с собствена складова база, Това ни кара да сменим профилната система и да започнем работа с циялата гама профилни системи предлагани от REHAU. Фирмата става официален REHAU партньор и оторизиран производител.

Дългото партньорство с REHAU продължава и до днес.Фирмата ни печели доверието както на кленти така и на РЕХАУ-България в следствие на това предлагаме нашите REHAU врати и прозорци на привлекателни цени, както за крайни кленти така и за дистрибутори.

Успяваме да спечелим нашите клиенти с професионално отношение, независимо от големината на изпълнявания проект. Продукцията на фирамта включва както PVC така и алуминиева дограма, окачени фасади, светлинни ленти, покривни куполи, системи за димоотвеждане вентилация и пожароизвестяване.

За момента подновеният машинен парк на фирмата позволява средно месечно производство от 800 до 1000кв.м. врати и прозорци капацитет През 2003 година започват процедурите за въвеждане на сертификат по качество ISO 9001:2000.

От 2008 година фирмата сменя името си на Сити Комфорт Варна ЕООД, като запазва предмета на дейност, персоналa и управителя в лицето на г-н Огнян Дилов.