За Нас

ОТОРИЗИРАН REHAU ПАРТНЬОР

 

В СИТИ КОМФОРТ ВАРНА ЕООД произвеждаме дограма от 1993 година, тогава фирмата е с име СИТИ КОМФОРТ – ОГНЯН ДИЛОВ ЕТ, и е вероятно първата в град Варна специализирана в проектиране и изработка на дограми.

Успяваме да спечелим нашите клиенти с професионално отношение, независимо от големината на изпълнявания проект.

Продукцията на фирамта включва както PVC REHAU така и алуминиева дограма, окачени фасади, светлинни ленти, покривни куполи, системи за димоотвеждане, проветрение и пожароизвестяване.

НОВО !!! АЛУМИНИЕВИ ПАРАПЕТИ. за стълби, веранди, балкони, басейни, изложбени зали, шоуруми. Различна цветова гама. Разполагаме с машини за огъване на ръкохватката и вертикалите, диамантенопробивни машини за бетон мрамор, мозайка, теракот…, лазерноизмервателни уреди за точен монтаж.

НОВО !!! НАСТИЛКА ЗА ТЕРАСИ, ВЕРАНДИ, ОТКРИТИ ПЛОЩИ, ОКОЛО БАСЕИНИ от дървесен полимер WPC. Система REHAU – RELAZZO. Алтернатива на настилките от камък и дърво, обединява тяхните качества, но е с повече предимства: по-дълготраен, не изисква мазане с масла като дървото, не се наранява, стабилно при атмосферни условия, устойчива на гъбички и насекоми, лесно за поддръжка.

НОВО !!! НАСТИЛКИ ОТ ТИКОВО ДЪРВО ЗА ВЪНШНО ПОЛАГАНЕ.

Mашиният парк на фирмата позволява средно месечно производство от 800 до 1000кв.м. врати и прозорци капацитет. В момента са в ход процедурите за въвеждане на система за управление на качеството ISO9001:2000. Нашите кленти рекламират нашите продукти.

Благодарим ВИ ! ! !